Leiding

silke

Ik ben Silke, ben 25 jaar en werk als vroedvrouw. Chiro Eversheim heeft 15 jaar lang deel uitgemaakt van mijn leven. Chiro is altijd een plek geweest waar ik me thuis voelde, een plek waar ik mezelf kan zijn, en dat is ook het gevoel dat ik anderen wil geven. Een plek waar ze zichzelf kunnen zijn, kunnen lachen, kunnen plezier maken, elk op zijn eigen kunnen, elk op zijn eigen manier…


liesbeth

Hey, ik ben Liesbeth! Hoewel Chiro nieuw is voor mij, voel ik me er al helemaal thuis en ben ik heel blij dat ik mijzelf nu leidster mag noemen! Ik kom heel graag naar de Chiro om met onze schatten van leden te spelen, babbelen, dansen, zingen, knutselen… Want dat doe ik ook in mijn job als opvoeder. Tot op de Chiro!


jolie,

Ik ben Jolien en ben 26 jaar. Toen de idee van Chiro Eversheim Plus ontstond, wist ik meteen dat ik heel graag deel wou uitmaken van dat verhaal.  Als oud-leidster van Chiro Eversheim kan ik nu mijn liefde voor de Chiro blijven delen met onze fantastische leden. Ik ben er heel zeker van dat wij nog vele onvergetelijke momenten gaan beleven samen!


annelies

Hallo, Ik ben Annelies en ben 26 jaar. Lang geleden ging ik voor het eerst naar de Chiro. Het was een fijne plek om allerlei leuke, gekke, avontuurlijke dingen te doen. Toen ik twee jaar geleden als leidster uit de Chiro stapte miste ik al gauw iets. Wanneer ik hoorde dat er een nieuwe groep zou worden opgericht dacht ik meteen “Dat wil ik ook doen!” Ik ben heel graag creatief bezig en vind het super dat ook kinderen en jongeren met een beperking de kans krijgen om Chiro (PLUS!) te beleven!Dag iedereen! Mijn naam is Jonas en ben met mijn 22 winters de jongste van de leiding. Ik heb een verleden binnen de Chiro van 15jaar, maar er zullen nog vele jaren volgen bij onze super toffe Chiro Eversheim Plus!Mijn naam is Elke en ben 26 jaar. Na vijf jaar leidster te zijn geweest bij de Chiromeisjes van Eversheim had ik er nog niet genoeg van en schaarde ik mij vol enthousiasme achter Chiro Plus. Ik kijk er al naar uit om er samen met ons groepje een fantastisch jaar van te maken! Leve de Chiro!


linde

Hallo iedereen, ik ben Linde Vrijders en ik ben 22 jaar oud! Ik ben de toffe nieuwe leidster bij Chiro Plus. Na vier jaar leidster zijn bij Chiro Meisjes Eversheim, heb ik besloten om mijn Chirocarrière verder te zetten bij Chiro Plus. Ik heb enorm veel zin om fantastische zondagen met jullie te beleven!!


maia

Hé! Mijn naam is Maialen (of Maia), ik ben 23 jaar en studente archeologie in Leuven. Vanaf dit jaar maak ik deel uit van Chiro Plus na een twaalfjarige carrière bij Chiro Eversheim. Ik kijk alvast uit naar alle eerste zondagen van de maand, want dat zijn die van ons!


candy

Hey, ik ben Candice! Chiro Eversheim heeft mij sinds mijn 6 jarig bestaan achtervolgt tot nu. Ik heb in totaal 15 jaar deel uitgemaakt van Chiro Eversheim; 11 jaar als lid en 4 jaar als leidster.  Na wat wikken en wegen heb ik besloten Chiro Eversheim achter mij te laten, maar ik voelde nog teveel Chirokriebels en vond dus een nieuwe uitdaging bij Chiro Eversheim Plus! Ik kijk er enorm naar uit om onze leden elke maand een onvergetelijke tijd te laten beleven.


13187706_10209235605591576_1515659689_n

Hello there! Mijn naam is Fran en ik ben 23 jaar oud. Van die 22 jaren heb ik er al 9 in Chiro Eversheim doorgebracht en omdat jullie zo tof zijn dacht ik: ik doe er nog wat jaren bij in Chiro Plus! Ik kijk ernaar uit om samen met jullie van elke plusjeszondag één groot feest te maken! En ge weet wat ze zeggen he: 1,2,3, Chi! 1,2,3, Ro!


axana

Hey, ik ben Axana (of Axa) en ben 21 jaar oud! Na 14 jaar Chiro Eversheim vond ik dat het tijd was voor een nieuw avontuur. Ik kijk er enorm naar uit om op de Plusjeszondag onvergetelijke momenten te beleven! Leve de Chiro!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s