Leiding

Verheijen

Hallo! Mijn naam is Elien, maar op de chiro noemen ze mij ook wel eens Verheijen. Ik zit al 14 jaar in Chiro Eversheim, waarvan 10 jaar als lid, 4 jaar als leidster, en hopelijk nu nog enkele jaren als leidster bij Chiro Plus! Ik kijk er enorm naar uit om jullie allemaal beter te leren kennen en ik heb al zin in alle avonturen die we samen gaan meemaken! Samen lachen, samen spelen, samen de beste tijd van ons leven hebben! Tot snel!


 

Finne

 

Ola, ik ben Finne! Ik ben een 22-jarige, gloednieuwe leidster bij Chiro Plus. Nadat ik veel mooie jaren heb beleefd bij Chiromeisjes Eversheim, ben ik er klaar voor om de enthousiaste Chirospirit verder te beleven bij Chiro Plus! Want als je ’t mij vraagt: Chiro!


 

Ineke

Hallo! Ik ben Ineke, ik ben 21 jaar en ben afgestudeerd als verpleegkundige. Ik heb 10 jaar in Chiro Eversheim gezeten; 8 jaar als lid, 2 jaar als leidster. Na een sabatjaartje heb ik ervoor gekozen om mijn uniform terug uit de kast te halen. Ik heb heel veel zin om met jullie enkele knotsgekke zondagen te beleven!


 

Pellen

 


 

Loes

Hallo! Ik ben Louize (of Loes) en ik ben 24 jaar. Graag wil ik samen met jullie elke keer een zalige zondag beleven. Laten we samen lachen, spelen, zingen, babbelen en soms ook een beetje gek doen! Chiro is fantastisch… Tot zondag!

 


jonas.jpg
Hallo, ik ben Jonas. Ik ben de enige mannelijke leider bij de plusjes. Gelukkig is ons fraiseke er nog om mij bij te staan op de moeilijke momenten. Ps: ik ben zot van pizza en de plusjes zijn de max!


 

Femke

 

Mijn naam is Femke. Ik heb al een verleden in Chiro Westrode waar ik 3 jaar leiding heb gegeven, maar hier ben ik mee gestopt in 2015. Maar toen ik hoorde over Chiro Plus wist ik dat ik dit nog wou doen. Toen ze dit hebben opgestart, had ik er al over gehoord maar was toen nog leiding. Nu voelde het als een goed moment om hier in te stappen. Nog geen seconde spijt gehad !!


 

Linde

Hey hey, ik ben Linde Vrijders en ben geboren op 21 maart 1994. Ik werk als maatschappelijk werker. Ik ben al 3 jaar leidster bij de tofste Chiro van het land, CHIRO EVERSHEIM PLUS! Ik kijk er naar uit om samen met jullie de leukste avonturen te beleven!


 

Maia

Ik ben Maia(len) en ik ben 24! Ondertussen ben ik bezig aan mijn 3de jaar Chiro Plus en mijn eerste jaar als groepsleidster. Ik hou van sneeuw, snoep en sluipspelletjes. Maar ook van lekker warme vuurtjes, dansen, en het meest van al: van Chiro Plus!


 

Candy

Hey, ik ben Candice! Chiro Eversheim heeft mij sinds mijn 6 jarig bestaan achtervolgt tot nu. Ik heb in totaal 15 jaar deel uitgemaakt van Chiro Eversheim; 11 jaar als lid en 4 jaar als leidster.  Na wat wikken en wegen heb ik besloten Chiro Eversheim achter mij te laten, maar ik voelde nog teveel Chirokriebels en vond dus een nieuwe uitdaging bij Chiro Eversheim Plus! Ik kijk er enorm naar uit om onze leden elke maand een onvergetelijke tijd te laten beleven.


 

Frak

Hello there! Mijn naam is Fran en ik ben 23 jaar oud. Van die 22 jaren heb ik er al 9 in Chiro Eversheim doorgebracht en omdat jullie zo tof zijn dacht ik: ik doe er nog wat jaren bij in Chiro Plus! Ik kijk ernaar uit om samen met jullie van elke plusjeszondag één groot feest te maken! En ge weet wat ze zeggen he: 1,2,3, Chi! 1,2,3, Ro!


 

Axa

Hey, ik ben Axana (of Axa) en ben 22 jaar oud! Na 14 jaar Chiro Eversheim vond ik dat het tijd was voor een nieuw avontuur. Ik kijk er enorm naar uit om op de Plusjeszondag onvergetelijke momenten te beleven! Leve de Chiro!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s