Leiding

Verheije

Hallo! Mijn naam is Elien, maar op de chiro noemen ze mij ook wel eens Verheijen. Ik zit al 14 jaar in Chiro Eversheim, waarvan 10 jaar als lid, 4 jaar als leidster, en hopelijk nu nog enkele jaren als leidster bij Chiro Plus! Ik kijk er enorm naar uit om jullie allemaal beter te leren kennen en ik heb al zin in alle avonturen die we samen gaan meemaken! Samen lachen, samen spelen, samen de beste tijd van ons leven hebben! Tot snel!


 

Finne

 

Ola, ik ben Finne! Ik ben een 22-jarige, gloednieuwe leidster bij Chiro Plus. Nadat ik veel mooie jaren heb beleefd bij Chiromeisjes Eversheim, ben ik er klaar voor om de enthousiaste Chirospirit verder te beleven bij Chiro Plus! Want als je ’t mij vraagt: Chiro!


 

Ikke

Koekoe vriendies! Mijn naam is Ellen en ben intussen gestart met mijn tweede chiroplusjaar! Wist je trouwens dat dat ook maar mijn tweede echte chirojaar is? Vroeger deed ik speelplein in Grimbergen en danste ik ook nog eens dus had ik niet zoveel tijd, maar gelukkig heb ik eindelijk Chiroplus gevonden en kunnen we ons nu elke zondag meeega amuseren 😉 Je maakt mij telkens blij met een goed mopje, een leuk feestje of met spaghetti van Pee Klak.

Chiroplus is iedere chirozondag weer met een lach naar huis gaan.

 


 

Loesje

Hallo! Ik ben Louize (of Loes) en ik ben 24 jaar. Graag wil ik samen met jullie elke keer een zalige zondag beleven. Laten we samen lachen, spelen, zingen, babbelen en soms ook een beetje gek doen! Chiro is fantastisch… Tot zondag!

 


jonas.jpg
Hallo, ik ben Jonas. Ik ben de enige mannelijke leider bij de plusjes. Gelukkig is ons fraiseke er nog om mij bij te staan op de moeilijke momenten. Ps: ik ben zot van pizza en de plusjes zijn de max!


 

Foto Femke

 

Mijn naam is Femke. Ik heb al een verleden in Chiro Westrode waar ik 3 jaar leiding heb gegeven, maar hier ben ik mee gestopt in 2015. Maar toen ik hoorde over Chiro Plus wist ik dat ik dit nog wou doen. Toen ze dit hebben opgestart, had ik er al over gehoord maar was toen nog leiding. Nu voelde het als een goed moment om hier in te stappen. Nog geen seconde spijt gehad !!


 

foto-linde.jpg

Hey hey, ik ben Linde Vrijders en ben geboren op 21 maart 1994. Ik werk als maatschappelijk werker. Ik ben al 3 jaar leidster bij de tofste Chiro van het land, CHIRO EVERSHEIM PLUS! Ik kijk er naar uit om samen met jullie de leukste avonturen te beleven!


 

Maia

Ik ben Maia(len) en ik ben 24! Ondertussen ben ik bezig aan mijn 3de jaar Chiro Plus en mijn eerste jaar als groepsleidster. Ik hou van sneeuw, snoep en sluipspelletjes. Maar ook van lekker warme vuurtjes, dansen, en het meest van al: van Chiro Plus!


 

Foto Fran 2

Hello there! Mijn naam is Fran en ik ben 23 jaar oud. Van die 22 jaren heb ik er al 9 in Chiro Eversheim doorgebracht en omdat jullie zo tof zijn dacht ik: ik doe er nog wat jaren bij in Chiro Plus! Ik kijk ernaar uit om samen met jullie van elke plusjeszondag één groot feest te maken! En ge weet wat ze zeggen he: 1,2,3, Chi! 1,2,3, Ro!


 

Evelien

Hallo !!! Ik ben Evelien en ben 22 jaar. Ik heb 16 jaar in de chiro van Kapelle-op-den-Bos gezeten, waarvan 12 jaar lid en 4 jaar leiding. Mijn hobby’s zijn chiro en ik eet super graag balletjes in tomatensaus. Aangezien chiro super tof is, heb ik ervoor gekozen om leidster te worden bij Chiro Plus. Ik ben helemaal klaar voor een nieuwe ervaring bij Chiro Plus, samen met jullie. Ik kijk er naar uit om samen met jullie de tofste spelletjes ooit te spelen.

Chiro Plus is samen de gekste zondagen beleven !


 

Yaissa

 


Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s