Over

Op zondag 5 oktober 2014 schreef Chiro Eversheim geschiedenis. Omdat we merkten dat kinderen met een beperking moeilijk toegang vonden tot onze Chiro, kozen we er voor om voor hen een afdeling op te richten. Want zeg nu zelf: Chiro is de max! En daar moet iedereen toch van kunnen genieten?

Onze Chiro telt momenteel 13 enthousiaste leden die elke derde zondag van de maand samen komen om Chiro ten volle te beleven. Ravotten, vrienden maken, grenzen verleggen, dansen en zingen,… onze namiddag samen vliegt voorbij!

En het laatste weekend van augustus is van ons! Dan trekken we samen op weekend om het Chirojaar in schoonheid af te sluiten en van die geweldige kampsfeer te kunnen proeven!

Samen met de Chirojongens en Chiromeisjes van Eversheim zijn we één grote familie! We staan dan ook zoveel mogelijk paraat op de gezamenlijke activiteiten zoals de spaghettislag, fakkeltocht, Xtra Muros,… We willen de jongens en meisjes dan ook bedanken om ons zo hartelijk en met open armen te verwelkomen in hun werking!

SAMEN STERK! Dat is onze kreet en daar geloven we heel erg in. We zijn heel fier op het feit we onze Chiro konden uitbreiden met 13 kinderen en hun fantastische ouders. We kijken er heel erg naar uit om samen onze Chirotoekomst tegemoet te gaan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s